Beoordelingen van Sushi 8 Papendrecht

Recente recensies

5.0
Anne
gisteren

De sushi was werkelijk heerlijk, met zorg klaar gemaakt, zorgvuldig verpakt, en op de afgesproken tijd gebracht. Deze vestiging is een aanwinst in Papendrecht en zeer zeker aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
gisteren

Is goed en lekker. Vriendelijk personeel. Wel prijzig.

HG
gisteren
Rijsdijk- de Kramer
gisteren

Was heerlijk en super snel bezorgt. Wij bestellen snel weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Minke
4 februari 2023

Altijd keurig optijd. Prima service. Prijs , kwaliteit verhouding uitstekend

Nicole van der net
3 februari 2023

Sushi is echt super lekker! Altijd vers en goed gevuld. Wel jammer dat de bezorging langer duurde en bijna geen soyasaus krijgt erbij.. terwijl je over de 100 euro besteld erg jammer..

n.
30 januari 2023

alles was gewoon verrukkelijk

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen N! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Vanessa
30 januari 2023

Eten was lekker. Bezorging duurde erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.E.
30 januari 2023

We hebben langer moeten wachten dan aangegeven. En toen we eindelijk ons eten kregen hadden we alleen sojabonen en garnalen. De sushi waren ze vergeten. Maar ondanks dat was het heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
29 januari 2023

Al vaker sushi opgehaald en telkens weer perfect. Bestel je iets warms erbij dat wordt het pas gemaakt als je je bestelling ophaalt. Zo eet je thuis dus ook echt warm! Top is ook het tijd-kader wat je kan aangeven voor ophalen. Bezorgen was helaas minder wat de bezorgtijd betreft. In het bestelproces kan je wederom een bezorgtijd kiezen. Het was zaterdag dus waarschijnlijk druk. Kreeg netjes een mail dat de bezorgtijd een kwartier later zou zijn. Uiteindelijk, gerekend vanaf de latere tijd, is mijn bestelling met drie kwartier later bezorgd. Dus voortaan ga ik gewoon weer zelf halen. De sushi was wel weer uitstekend.

Lisa
27 januari 2023
Ad Goud
27 januari 2023

Keurige schone zaak met net personeel. Het eten was netjes verpakt en heerlijk van smaak.

W
22 januari 2023

Top ! Kom zeker terug !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P.
22 januari 2023

Heerlijke sushi! Ik raad het iedereen aan. Ook fijn dat je uit boxen kan kiezen, zeker als je moeilijk keuzes kan maken :). Bezorging liet bijna 2 uur op zich wachten, dat was jammer, maar het was het meer dan waard.

Willem
20 januari 2023

Super heerlijk eten prima prijs kwaliteit

Klein
16 januari 2023

Op zaterdag mijn eerste bestelling ooit bij Sushi 8 gedaan en zondag gelijk de 2e bestelling geplaatst. We willen graag alles gaan proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Nelissen
16 januari 2023

Wederom tot volle tevredenheid!! Tot de volgende bestelling!!

Marjon Helweg
15 januari 2023

Optijd bezorgen, ruim 3 kwartier later zonder enig bericht is gewoon echt jammer. Al eind van de ochtend besteld voor de avond. De warme gerechten waren steenkoud moesten we zelf opwarmen. Wel gebeld met vestiging maar opnieuw laten komen van warme gerechten ging ook heel lang duren. Zo zonde want jullie eten is verder erg goed. Bezorgster wel gewoon netjes en vriendelijk, bood excuus aan voor de drukte en het te laat zijn. Voor bezorging ook niet leuk dit te moeten doen en aanhoren. Als de minpunten opgelosd zijn krijgen jullie van mij absoluut een 100% score, nu kan ik dat gewoon niet doen.

Klein
15 januari 2023

Voor het eerst hier besteld en dik tevreden! Alles was lekker en de Japanse kipnuggets zijn ook een verrassende aanrader. Netjes een belletje gehad dat ze ivm drukte iets later kwamen bezorgen. Ik ga hier vaker bestellen.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Klein! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Anoniem
14 januari 2023

Verse sushi, grootte van sushi ook prima. Kipstukjes wat te zout.

Judith
14 januari 2023

Heerlijke, verse sushi en veel keuze!

C
14 januari 2023

Heb 2 op rij zo lang moeten wachten op mn bestelling nou dan verwacht je toch wel wat. De garnalen waren te lang gefrituurd en de rijst was gewoon drap. Viel uit elkaar zo waterig was het. Zonde van mn €50. Heb er zo’n spijt van.

Anna
14 januari 2023
Sandra
14 januari 2023

Heerlijke sushi, super vers. Bij bezorging bleek iets vergeten, dat werd snel bezorgd met iets extra. Prima service dus.

--
13 januari 2023
Lydia Hoekstra
9 januari 2023

Super lekkere Sushi, bezorging op de afgesproken tijd.

Sanne
9 januari 2023

Kwaliteit top! Hele lekkere sushi met super verse producten. Jongen die het kwam bezorgen ook erg vriendelijk. Helaas wel bijna 2 uur moeten wachten, dus advies om op tijd te bestellen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
8 januari 2023

De sushi was oprecht heel lekker alleen vond 2 uur echt te lang om te wachten op een bestelling waar aangegeven word dat het binnen een uur bezorgd word.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
8 januari 2023

Super lekkere sushi. Omdat ik op dit moment zwanger ben kan ik heel veel sushi niet eten. Maar bij Sushi 8 is het mogelijk zelf sushi samen te stellen. Ideaal dus! Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Danielle Smit
8 januari 2023

Dit was de beste sushi die ik ooit heb gegeten.Komen jullie naar zwijndrecht om daar ook een filiaal te openen.

Lil
7 januari 2023

Heerlijk verse sushi, goede kwaliteit!

Bianca
7 januari 2023

Op tijd bezorgd en het was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Vanity
6 januari 2023

Heerlijke sushi! Echt een aanrader. Snelle bezorging.

Korenhof
4 januari 2023

1e keer sushi gehaald was erg goed zal vaker gaan voorkomen

Judith
4 januari 2023

Heel lekkere sushi, bezorging precies op afgesproken tijdstip! Ook de visite was erg te spreken over de kwaliteit van de sushi.

Richard L.
3 januari 2023

Netjes op tijd, lekker gegeten. Blijf zo doorgaan!!

Van den Berg
2 januari 2023
Van Dalen
2 januari 2023

Het was heerlijk en super snel en goed gemaakt ondanks een systeem storing

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen van Dalen! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Bishoy Ebrahim
2 januari 2023

Goede service en top kwaliteit eten!

dane jonkers
1 januari 2022

Beste sushi in omstreken kan nergens zo lekker sushi bestellen als bij sushi 8 Papendrecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia de Vries
1 januari 2022
Denise
1 januari 2022

In tijden niet zulke goeie sushi gegeten! Heerlijk!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Denise! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Marissa Sievers
1 januari 2022

Heerlijk gegeten, netjes, snelle service. Voor herhaling vatbaar

Janneke
1 januari 2022

Top service en heerlijke sushi!!!

Bianca de Heer - van der Waal
31 december 2022

Hemelse sushi! Wij blijven bestellen :)

Dudok
31 december 2022

Eten stond klaar op de afgesproken tijd en was erg goed van smaak.

Prins
30 december 2022

Heerlijke sushi

Denise
30 december 2022

Wij hadden de surf en turf box en we hebben oprecht nog nooit een schaal sushi gehad waarin we ALLES lekker vonden! Oprecht voor ons de lekkerste sushi ooit! Als jullie een samenwerking zoeken, let us know! Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Gerard
30 december 2022

Lekker en goed!

Miriam
29 december 2022

Heerlijk gegeten

Bos
29 december 2022

Eerste keer besteld en zeker verrast over de kwaliteit! Grote ruime porties en supervers. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Maxim
28 december 2022

Goede smaak van de sushi 🙂

Kane
27 december 2022

Zeer smakelijk

Sebastiaan
27 december 2022

Bezorging was veel en veel te laat. Kwaliteit was teleurstellend, sommige stukjes waren flauw en geen standaard soya en wasabi.

AJ
27 december 2022
C
27 december 2022

Heerlijke verse sushi en vriendelijke bezorger

Paul
27 december 2022

Lekker gewoon zeer goed

Esmee
26 december 2022

Heerlijke sushi!

Patricia
26 december 2022

Precies op de tijd bezorgd en we hebben echt gesmuld!

Rik
26 december 2022

Heerlijk genoten

MarKo
26 december 2022

Heerlijke luxe sushi. Prima kwaliteit. Super vers. Bedankt sushi8 👍

John
26 december 2022
Mario
26 december 2022
Tania Sangiorgi
25 december 2022

Super lekkere sushi en niet de standaard dingen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet Bouman
25 december 2022

Top en supervers Niets dan lof

Hans Lubbers
25 december 2022

Alles prima in orde. Aanrader.

kuchar
24 december 2022

donderdag besteld voor zaterdag alles was netjes op tijd klaar .en alles was lekker

Molenwijk
24 december 2022

Heerlijke sushi met wasabi sojasaus en gember

Atie Schaap
24 december 2022

Netjes verzorgd en smaakvol.

Dave
22 december 2022
Madelon
22 december 2022

Erg lekker en goed!! Super kwaliteit en variatie. Goede prijs en kwaliteit verhouding!

Bianca van der Waal
21 december 2022

Geweldige sushi! Heerlijk vers, en zo ontzettend lekker. Wij hebben genoten :)

Monique
21 december 2022

Heerlijke sushi. Echt een aanrader!!! Alleen duurt het bezorgen vaak wat langer dan ze aangeven. Maar het is het wachten waard 💖

Manuela
20 december 2022

Voor het eerst hier besteld! Het was echt super lekker. Echt voor herhaling vatbaar!

Eef
18 december 2022

Was heerlijk en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
18 december 2022

Super lekker eten. Goed warm en op tijd klaar toen ik het kwam afhalen.

Natalie
18 december 2022
Martijn
18 december 2022

30 minuten later dan aangekondigd helaas. Smaak was niet geweldig.. erg flauw. Mijn eerste bestelling hier.. niet voor herhaling vatbaar

Muller
17 december 2022

Bezorging snel, eten proefde voor ons niet vers en dat voor bijna twee euro per sushi stukje, erg zonde.

Kim Orsel
17 december 2022

Sushi leek niet erg vers gemaakt. Rijst alsof het uit de koelkast kwam. Afhalen geeft jammer genoeg betere kwaliteit.

Joyce
15 december 2022

Het was weer top!! Verse sushi en dat proef je!!

Fc
13 december 2022

Goed gevulde pokebowl

Vogel
11 december 2022

Heerlijke sushi, goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen! Tot snel weer bij sushi-Eight

Petra
11 december 2022

Wederom heerlijk gegeten. Alles zo vers en lekker. Complimenten.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel Petra voor uw positieve feedback! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Debby
11 december 2022

Super Shusi

ron kaptein
11 december 2022
Bianca de Heer - van der Waal
10 december 2022

Wat een heerlijke sushi! We hebben genoten van lekkere verse sushi.. Mooie smaak combinatie ls… Wij gaan zeker vaker bestellen

Piet Bouman
10 december 2022

Vers gemaakte sushi van een heel goede kwaliteit

Cynthia
9 december 2022

1e keer besteld. En wow! Wat een heerlijke verse sushi. Het ziet er prachtig uit en het smaakte echt fantastisch. 1e keer maar zeker niet de laatste keer. Wij worden vaste klanten!

Thera
8 december 2022

Super lekker ! Goede service !

Claudia
6 december 2022

Was weer heerlijk nog even snacken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ArnieD
5 december 2022
Sophie
5 december 2022

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

STSCHA
5 december 2022

Erg lekkere sushi en heerlijk gegeten. Hou dit vast!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
4 december 2022
Claudia
4 december 2022

Weer heerlijk gegeten, dank jullie

Papendrecht88
4 december 2022

Kwaliteit was top, bezorging precies binnen aangegeven tijdvak. Volgende keer weer Sushi8

Hans
4 december 2022

Lekkere sushi, netjes verpakt, netjes op tijd bezorgd

vd Beemt
4 december 2022

Prima,aanbeveling voor ieder die van sushi houdt.

Riccardo
3 december 2022

Het maakt niet uit welke sushi je besteld, het is heerlijk. Op tijd bezorgd. Perfect

De Vries
3 december 2022

Heerlijke sushi! En op tijd in huis zoals de geplande tijd. Was echt top, we gaan zeker weer eens bestellen.

Sharon
3 december 2022

Heeerlijke sushi!!!! We hadden 2 sushi boxen en alles was echt lekker. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Marco
3 december 2022

Heerlijke sushi voor een goede prijs. Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling

Mandy
3 december 2022

Het was weer top! Bezorging was later dan gevraagd, maar we kregen excuses én een cadeautje. Top service!!! Het was weer zo lekker dat het het wachten zeker waard was!!!

Kelly
2 december 2022

Erg goede sushi, zeker aan te raden. Duur van de bezorging duurde wel langer dan aangegeven

zc
1 december 2022
Jori
28 november 2022

Was erg lekker en vers

Marian
27 november 2022

Het was heerlijk, maar kwam bijna uur later, telefoon werd niet opgenomen en op de site stond opeens dat ze dicht zouden zijn, net toen we bij de concurrent besteld hadden werd het alsnog bezorgd. Gelukkig konden we de andere bestelling nog annuleren. Kwaliteit was goed, volgende keer afhalen proberen! We komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 november 2022

Kwaliteit van de sushi was erg lekker en vers! Echter liet de tijd van ophalen wel zijn wensen over en was de bestelling ruim een uur na de afgesproken tijd pas klaar. De jonge medewerker achter de balie die een van zijn eerste dagen had, bood meermaals zijn verontschuldigingen aan- aan de klanten. Naar ons idee werd hij erg aan zijn lot over gelaten. De medewerkers die het eten klaarmaakte was geen contact mee te krijgen en lieten de “klagende” klanten bij de nieuwe medewerker achter..

Wilma de Waard
27 november 2022

De kwaliteit van de sushi was echt goed. Alleen heel jammer dat de bestelling niet compleet was, dus moest ik vanuit Alblasserdam weer terug rijden om de rest op te halen terwijl de visite moest wachten.

Robin
27 november 2022

Lekker, duurde wel onwijs lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JacZ
27 november 2022

Heerlijk gegeten met zoon, schoondochter en kleinkinderen. Gaan we zeker herhalen

Daph
26 november 2022

Goede sushi, snelle levering

Angelique
26 november 2022

Heerlijk!! Vers en precies op tijd bezorgd.

Fredo
26 november 2022
Maya
26 november 2022

Eten was heerlijk en bezorging was snel

CK
26 november 2022

Lekkerste sushi ooit!!

Jade
25 november 2022

We moesten wat lang wachten op onze bestelling, maar het was het wachten ZEKER waard !!!! Heerlijke sushi 🤤😍 volgende keer zeker weer bestellen.

Laura Hofman
25 november 2022

Uitstekende sushi, heerlijk van smaak. 1 minpuntje, de tonijnsashimi was nog deels bevroren.

Joyce
25 november 2022

Top!

Liesbeth & Stephan
24 november 2022

Onze eerste kennismaking & bestelling bij Sushi8 Sliedrecht. Waren zeer aangenaam verrast over de kwaliteit en het assortiment. Gaan hier zeker opnieuw bestellen!

Angelo de Vos Burchart
24 november 2022

Heerlijk verzorgd, warm en smakelijk. Bezorging op tijd en beleefd. Ga hier zeker vaker bestellen❤

Gerco
24 november 2022

Heerlijk!

Vermeulen
22 november 2022

Precies op tijd geleverd. Sushi was heerlijk volgende keer zeker weer hier bestellen.

Barbera
20 november 2022
Ellen
19 november 2022
Gert-jan van Middelkoop
19 november 2022

netjes op afgesproken tijd bezorgd en super verse en lekkere sushi

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Gert-jan. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Familie Bakker
19 november 2022

Het is lekker en voor een leuke bedrag. Wij houden alleen niet van de tonijnmousse, zo wie zo niet van mousse, die mag wel vervangen worden uit de box

Brouws
15 november 2022

Heerlijk!! Echt super vers en goed van smaak!!

Sander
15 november 2022
Eva Maas
13 november 2022

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

Hans
13 november 2022

Te duur voor de kwaliteit.

Jeanne
12 november 2022

Weer heerlijk gegeten vanavond, het is zo,n lekkere verse sushi, voor ons geen andere meer hoor, ook de bestelling werd op de minuut op tijd bezorgd.

J.
12 november 2022

Het eten was erg lekker. De bezorging is nooit geweest. Toen ze een half uur te laat waren en ze telefonisch niet bereikbaar waren, zelf de bestelling opgehaald. Als reden kregen we door dat het druk was, geen compensatie, niets. Erg jammer, want de sushi was lekker, maar ik weet niet of ik nog een keer zou bestellen/laten bezorgen.

Lia Goedhart
12 november 2022

Echt super lekker en erg goede kwaliteit 👍

Eva Maas
12 november 2022

Heerlijke sushi! Prima service bij afhalen.

Joyce
12 november 2022

Heerlijk gegeten. Ik zal hier zeker terug komen.

Linda
11 november 2022

Heerlijke sushi, bezorging netjes op tijd!

Anoniem
11 november 2022

Lekkaaahhhhg jamjamjam

Kaptein
11 november 2022
Kelly
11 november 2022

Was erg lekker! Helaas zat de saus die bij de poke bowl hoort er niet bij. Die maakt het gerecht juist af. Bestellen zeker nog eens!

Femke
11 november 2022

Lang niet zulke lekkere sushi op!

Catootje
11 november 2022

Mijn dochter heeft weer genoten! Zo blij met jullie in de buurt!

Angela
10 november 2022

Heerlijke verse sushi die nog lauw is bij de bezorging. Een leuke menukaart die niet zo standaard is als de doorsnee ‘all you can eat’.

Liane
8 november 2022

Heel erg lekker en vers. Schone zaak. Aanrader.

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor je reactie Lianne! Tot snel weer bij Sushi-Eight

BP
7 november 2022

Top sushi 🍣 En heerlijk van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lesley van der Pol
7 november 2022

De Sushi was weer top. We hadden deze keer ook sashimi maar die was helaas bevroren. Daarom toch iets minder sterren deze keer!

Martijn
6 november 2022

Gewoon heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Martijn! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Jorrit
6 november 2022

Ruime keuze, goede kwaliteit en bezorgd volgens afspraak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
6 november 2022

De rijst is heerlijk, zowel in de bowl als in de sushirollen. Ga zo door 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Len NY
6 november 2022

Heerlijke sushi, super vers en heerlijke combinatie v smaken! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Grin
6 november 2022

Graag zien we Papendrecht ook in de app van jullie.

B. Verduijn
6 november 2022
Dirk D
6 november 2022

Lekker vers en snel geleverd. Een aanrader voor sushi

Sandra
5 november 2022

Heerlijk, vers, verrassende combinaties. Bezorging was wat later dan aangegeven, maar oké

Petra
5 november 2022

Wederom heerlijke sushi. Bestelling stond keurig op tijd klaar. Aanrader !!

Suzanne
5 november 2022

Heerlijke verse sushi, snelle bezorging en een vriendelijke bezorger. Helemaal top, hier ga ik vaker bestellen!

Edwin van den Sigtenhorst
4 november 2022

super lekker, op tijd klaar, heerlijk

Joyce gelderblom
4 november 2022

Al heel wat sushi gegeten, maar dit is echt de allerlekkerste! Voor herhaling! Super vers en dat proef je. Bezorging was ook precies op tijd! TOP!

Susanne
4 november 2022

Erg lekker weer en op de aangegeven tijd bezorgd.

Ing
3 november 2022

Super lekker gegeten! Vaak sushi gegeten, maar dit is toch wel ons favoriet! Wij bestellen snel weer!

Linda
3 november 2022

Heeeerlijke sushi! Deze keer voor de meatlover box gegaan… Op tijd en vriendelijk bezorgd

Lesley van der Pol
3 november 2022

Alles was heerlijk. De warme dingen gingen ze vers bereiden toen ik het op kwam halen. Echt top allemaal. Een nieuwe vaste plek voor ons kantoor denk ik :)

Bronmeijer
3 november 2022

De sushi was geweldig van smaak , lekker vers

Sylvia
3 november 2022
Danielle
1 november 2022

Geen op-of aanmerkingen, bezorging was goed en sushi was heerlijk!

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor je positieve review Danielle! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Shania
1 november 2022
Wim Heilema
31 oktober 2022

Heerlijk eten voor een schappelijke prijs. Bestelling via internet doorgegeven en stond op afgesproken tijd klaar om af te halen

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Wim! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Mar
30 oktober 2022

Heerlijke verse luxe sushi. Nog niet alles uitgeprobeerd, maar voor nu, voor herhaling vatbaar.

Maarten
30 oktober 2022
Joh
30 oktober 2022

bestelling gereed op afgesproken tijd. enthousiaste medewerkers.

Karel Wijngaart van der
30 oktober 2022

Super, zeer goede kwaliteit, en net wat andere smaken dan standaard !

Rebecca
29 oktober 2022
Bekkers
29 oktober 2022

Heerlijke, diverse sushi. Wel weinig sojasaus

Luc
28 oktober 2022
Danielle
28 oktober 2022

De smaak was goed, alleen de grootte van de pokebowl viel erg tegen. Zeker ten opzichte van de prijs en in vergelijking met bijv. PokePerfect Dordrecht of Kahuna Breda. Wij zijn liefhebbers van pokebowls, maar komen niet meer terug.

Tanja en Dave Groeneveld
28 oktober 2022

Heerlijk!!!! , mag wel iets meer Soja bij twee flesjes op vier personen is wat weinig. Verder PERFECT.

B
26 oktober 2022

Bestelling stond klaar op afgesproken afhaaltijd Smaak is heerlijk De shusi rijst is helaas erg snotterig.

Sandy
25 oktober 2022

Het eten was snel klaar en super lekker!

Jeroen
24 oktober 2022

Sushi was heerlijk, goeie zachte rijst en genoeg keuze.

Kevin
24 oktober 2022
tess
24 oktober 2022
Hans Pollema
23 oktober 2022

Het werd een half uur eerder gebracht dan afgesproken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed Mulder
23 oktober 2022

Uitstekende sushi voor een nette prijs. Bij de schaal met 84 sushi’s zou alleen wel iets meer ketjap, wasabi en gember mogen.

Ferry Jaarsveld van
23 oktober 2022

Heerlijk eten, mooi op tijd een aanwinst voor Papendrecht. We gaan zeker vaker bestellen en zal het zeker aanraden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander Peters
23 oktober 2022
Susanne
22 oktober 2022

Ook op zaterdag ruim op tijd zoals aangegeven en even lekker als de vorige keer.

Dana
22 oktober 2022
Kim Vermeij
22 oktober 2022

Heerlijke sushi, prijs/kwaliteit top. Voor herhaling vatbaar.

Jacco
21 oktober 2022

Sushi was heerlijk!

Lia Goedhart
21 oktober 2022

Het was echt super lekker 👍

Aantjes
21 oktober 2022
Petra
21 oktober 2022

Heerlijk gegeten. Alles vers. Bestelling stond keurig op tijd klaar. Echt top

Familie Bakker
19 oktober 2022

De sojabonen werden warm gereserveerd toen ik onze bestelling kwam halen, de sushi was lekker

Astrid
19 oktober 2022

Snel en lekker

Dave Groeneveld
18 oktober 2022

Bezorging prima, kwaliteit en smaak uitstekend. Zeker voor herhaling benieuwd naar de andere smaken. Hadden nu surf en turf, ebi tempura en andere warme hapjes. Alles keurig verzorgd. Soja saus niet te zout 👍

Jeanne
18 oktober 2022

Voor de eerste keer sushi besteld maar zeker niet de laatste keer, het was heerlijk dus echt voor herhaling vatbaar. En de bezorging was ook prima.

Eva
17 oktober 2022
Tom
17 oktober 2022

Snelle bezorging, knettervers en ontzettend lekker! Hier gaan we absoluut vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophia
17 oktober 2022

Het was de eerste keer dat we besteld hebben. Maar wij vonden ze heerlijk! En de bestelling stond kaar op de tijd die afgesproken was.

Ania
16 oktober 2022
Pascal
16 oktober 2022

Mooi op tijd bezorgd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Colin
16 oktober 2022

Verpakking groter, en doe er stokjes bij

Kevin
16 oktober 2022

Prima prijs kwaliteit verhouding. Echter vd 5 x draver nu afgehaald hebben. Had ik voor de derde keer moeten wachten op de ebi fry doordat er niet opgelet is hoeveel porties ik besteld had. Ze zouden dus beter de aantallen moeten lezen alvorens ze de frituur vullen

J.
16 oktober 2022

De gefrituurde gerechten waren al helemaal koud. Verder ontbraken de stokjes en de chilisaus.

Edwin van den Sigtenhorst
15 oktober 2022

Alles Top, op tijd geleverd , goed verzorgd, heerlijke sushi!

Van den Berg
15 oktober 2022

Vanmiddag op tijd een bestelling geplaatst met bezorgtijd 18.30. 18.35 mail met bestelling is onderweg. 19u gebeld, “het is druk en wij rijden 4 bestellingen tegelijk”. 19.15 bestelling ontvangen met koude loempia’s, niet zo gek na 40 min in de auto. Hopelijk doen jullie wat aan de bezorging. Smaakte wel goed namelijk.

Anoniem
15 oktober 2022

Helaas alle sauzen bij de warme hapjes niet meegeleverd, jammer. Sushi smaakt goed.

Nuninga
15 oktober 2022

lekkere sushi.

Anneke
13 oktober 2022

Het was voor mij lang geleden dat ik sushi heb gegeten , maar heb zeker genoten. Kwaliteit was heel goed en is zeker voor herhaling vatbaar. Service en website zijn ook goed en duidelijk.

Jelle Hoogenboom
11 oktober 2022
Amely
9 oktober 2022

Ontzettend genoten van deze heerlijke verse sushi ! Zeker voor herhaling vatbaar . Een dikke winst voor Papendrecht!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Amely! Team Sushi Eight

Britt
9 oktober 2022

Super lekkere sushi, en de medewerkers waren erg aardig! Wel even moesten wachten. Het was erg druk op de zondagavond, maar het was het zeker waard!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Britt! Team Sushi Eight

F.A. Verdoren
9 oktober 2022

Om 5 uur besteld, bezorgtijd was pas 10 over 7, kan echt niet!!! Om half 7 gebeld, reactie ja het is druk u bent de volgende en dan duurt het nog 40 minuten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Verdoren! Jammer te horen dat de bezorging te laat is gekomen, onze excuses hiervoor. Zou je een mailtje kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht netjes kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Jan
9 oktober 2022

Heel lekker, iedere sushi opnieuw.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Jan! Team Sushi Eight

Esmee
9 oktober 2022
Frits en Petra
9 oktober 2022

Het eten werd iets later bezorgd dan afgesproken maar daar zijn we keurig telefonisch over geïnformeerd. Het eten zelf was prima, we hebben heerlijk gegeten.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Frits & Petra! Team Sushi Eight

Susanne
9 oktober 2022

Het eten was heerlijk. De bezorging op tijd. Top!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Susanne! Team Sushi Eight

BJ
9 oktober 2022

Super lekker! Heerlijk verse sushi 👍🏻

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, BJ! Team Sushi Eight

Anoniem
8 oktober 2022

Heel erg lekker heel mooi opgemaakt en makkelijk te bestellen

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback! Team Sushi Eight

VD Berg
8 oktober 2022
Michelle Schippers
7 oktober 2022

Heerlijke verse sushi

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Michelle! Team Sushi Eight

Margot de Waal-Volbeda
7 oktober 2022

De sushi was heerlijk, wij hadden de surf en turf besteld. De bezorging was wel aan de late kant, maar keurig met excuus.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Margot! Team Sushi Eight

Van loon
7 oktober 2022

Bezorging was bijna halfuur later… Waren sausjes vergeten, en was niet warm

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Van Loon! Jammer dat je bestelling niet naar wens is geweest, onze excuses hiervoor. Zou je een mailtje kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht netjes kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Brand
7 oktober 2022

Heerlijke producten. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Brand! Team Sushi Eight

Goedhart
7 oktober 2022

Het eten was echt fantastisch! Het duurde wel wat lang eer het eten er was maar de moeite waard om op te wachten.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Goedhart! Team Sushi Eight

Nicoline
6 oktober 2022

Kwam veel later dan gepland, door omstandigheden

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Nicoline! Team Sushi Eight

Kirsten
6 oktober 2022
Drouillet, Urias
6 oktober 2022

Werkelijk waar genoten van de Sushi. (Surf & Turf box). Kwaliteit, smaak, structuur, niets op of aan te merken. Tot heden één van, zo niet de beste sushi die ik dusver ben tegengekomen mbt bestellen.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Drouillet! Team Sushi Eight

Franssen
4 oktober 2022

Heerlijk, alles keurig verzorgd!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Franssen! Team Sushi Eight

T. den Braber
3 oktober 2022

smakelijk en goed verzorgd aangeboden en op tijd bezorgd

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Den Braber! Team Sushi Eight

Claudia
3 oktober 2022

Helemaal blij met sushi 8 ,heerlijk vers eten Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Claudia! Team Sushi Eight

Nk
3 oktober 2022
Christi-Anne Schuurman
3 oktober 2022

Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Christi-Anne! Team Sushi Eight

Mayara Mendes
2 oktober 2022

mijn tweede keer! Erg lekker en van zeer goede kwaliteit🙂 Gefeliciteerd met de service💯

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Mayara! Team Sushi Eight

Ad
2 oktober 2022

Prima sushi hoor, heerlijk gegeten Heel klein puntje was dat de meebestelde spicy mayonaise en Japanse mayo er niet bij zaten.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Ad! Jammer dat er sausjes ontbrak, onze excuses hiervoor. Team Sushi Eight

Renske
2 oktober 2022

Smaak was goed. De sushi was wel erg groot per stuk, soms moeilijk te eten daardoor. En de kip in de sushi was wat taai.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Renske! We zullen je mening zeker bij onze wekelijkse team vergadering meenemen. Team Sushi Eight

Anthony
2 oktober 2022

Kwaliteit sushi. Blij dat jullie in Papendrecht zitten. Sowieso de beste sushi die ik afhaal heb besteld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Anthony! Team Sushi Eight

M. Van Beekum
2 oktober 2022

Voor het eerst sushi besteld. Was echt heerlijk. Het enige minpuntje is dat de deksel de bovenkant van de sushi pletten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Van Beekum! We gaan het zeker tijdens onze wekelijkse team vergadering bespreken. Team Sushi Eight

Anita
2 oktober 2022

Vandaag voor het eerst besteld en werkelijk geweldig!! Vers, rijk gevuld, echt heerlijk! Ik zal het iedereen aanraden

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Anita! Team Sushi Eight

Debbie
2 oktober 2022
n
2 oktober 2022

was heerlijk

Brand
2 oktober 2022

Heerlijke sushi. Stevige rollen, goede kwaliteit en fantastische smaak.... Aanrader.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Brand! Team Sushi Eight

M
1 oktober 2022

Prima sushi moest er alleen bijna 2 uur opwachten

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, M! Jammer dat de bezorging te laat is gekomend, onze excuses hiervoor. Zou je een mailtje kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht netjes kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Jacco Kuijpers
1 oktober 2022

Eerste dag was het een zooitje binnen niemand wist wat hij moest doen en lieten ons gewoon staan.we zijn Danilo gewoon na 10 min weggelopen met drie personen. Maar tweede dag dacht ik ik probeer het online en haal het wat eerder op voor dat de echte drukte begint 16,15 maar stond netjes klaar en het was echt echt de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Jacco! Team Sushi Eight

Roan
1 oktober 2022

Erg lekker! En wat me vooral verbaasde was de snelle bezorging!! Kwaliteit 4 van de 5, ik kan niet perse iets toevoegen of een verbeterpunt benoemen maar gewoon erg lekker

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Roan! Team Sushi Eight

Daphne
1 oktober 2022

Wauw! Eerste keer sushi hier besteld en wat zijn wij positief verrast. Goede toppings, stevige rollen en veel smaak. De side dishes waren super warm toen het werd bezorgd. De bezorgster was ontzettend vriendelijk wat de sushi nog lekkerder maakte. Wij hebben onze nieuwe sushizaak gevonden!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Daphne! Fijn te horen dat je genoten hebt van onze sushi. Team Sushi Eight

Natalie
1 oktober 2022

Lekkere sushi, keus genoeg! Goede hoeveelheid en snelle bezorging. Vier sterren I.p.v. vijf omdat onze bestelling (ondanks een telefoontje van de vestiging of de aangevraagde bezorgtijd klopte en ik aangaf dat de tijd juist was) een uur te vroeg geleverd werd...

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Nathalie! Team Sushi Eight

Marloes
1 oktober 2022

Voor het eerst hier besteld, echt heerlijk gegeten! Aanrader!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Marloes! Team Sushi Eight

Tess
1 oktober 2022

heel lekker!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Tess! Team Sushi Eight

Wim Bronkhorst
30 september 2022

Goede kwaliteit, goede grote van.portie.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Wim! Team Sushi Eight

Tessa Oolbekkink
29 september 2022

Allereerst was ik verrast door de snelle levering. En dan staat er ook nog een heel enthousiaste vrouw met mijn bestelling voor de deur!!! En vanwege de opening een bak met mini loempia erbij 😍 En jeetje wat zag de sushi er fantastisch uit.. De smaak was nog beter!! Jullie hebben er een vaste klant bij😃🤩

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Tessa! Fijn te horen dat je genoten hebt van onze sushi. Team Sushi Eight

Allyssia
29 september 2022

Heerlijke bowl, lekkere sushi en een lieve bezorgster!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Allyssia! Team Sushi Eight