Beoordelingen van Sushi 8 Papendrecht

Recente recensies

5.0
Jessica
11 april 2024

Was weer heeeerlijk en super snel bezorgd

Rob
9 april 2024

Makkelijk en overzichtelijk site om te bestellen. Sushi is heerlijk vers en goed verzorgd de schotel die ik had besteld. Alles werd keurig bezorgd door een vriendelijke dame! Tnx het was heerlijk het eten.

Cees Zee
7 april 2024

Het was jammer dat, net zoals bij de vorige levering, de Spicy Mayonaise niet was bijgevoegd. Met name mijn echtgenote verheugd zich hier steeds op en het is een tegenvaller als dit er dan niet bij zi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melvin
6 april 2024

Lekker gegeten

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft Melvin! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

A
6 april 2024
Petra visser
5 april 2024

Werd mooi op tijd bezorgd door een hele vriendelijke dame

Gerda Zwang
4 april 2024

Heerlijke sushi, bezorging keurig op tijd. Zeker niet de laatste keer.

Bij overzicht staat als naam Marijke
30 maart 2024

Zelf opgehaald. Netjes verpakt. Op tijd stond het klaar. Heerlijk gegeten.

M. Molenaar
29 maart 2024

Heerlijke verse sushi, absoluut een aanrader!

Fleur
26 maart 2024
M van Beekum
25 maart 2024

Slecht. Nu de 2de keer. Bestelling zou om 19.15 uur klaar. Planning is slecht. Verwachtte tijd klaar, 20.30-21.00. Er wordt geeneens gegroet als je binnenkomt om je bestelling op te halen. Uiteindelijk geld terug gevraagd. Geen excuses of wat dan ook. Dit was voor ons echt de laatste keer dat we hier hebben besteld

Perik
25 maart 2024

Het eten was erg lekker. Goed van smaak! Optijd op te halen. Ook keus als je geen visliefhebber bent. Zeker nog eens te bestellen! Enige verbetering: de bakjes saus: die gaan te snel open, waardoor de saus gedeeltelijk in je tas ligt/kan liggen.

Daniëlle
24 maart 2024

Jammer dat de sushi heel koud was, alsof het uren in de koelkast had gestaan. Gaf het gevoel dat het niet vers klaar gemaakt was. Bij vorige bestellingen bij jullie was dat niet zo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kraal
24 maart 2024

Het eten werd binnen de afgesproken tijd bezorgd. We moesten hoer wel twee uur op wachten. Het eten was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
24 maart 2024

Gewoon goed en kwalitatief heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor dit mooie compliment Marco! Tot snel weer bij Sushi-Eight

B.J. verduijn
24 maart 2024

Op de website zie je pas nadat je je bestelling geplaatst (en betaald) hebt hoe lang de bezorging gaat duren. In ons geval ruim anderhalf uur. Als ik dat van tevoren geweten had, had ik niet besteld.

gerard van den Nieuwendijk
24 maart 2024

Geweldig lekkere sushi tegen aantrekkelijke prijzen. Grote aanwinst voor Papendrecht

Verschuren
24 maart 2024

Bezorging was 30 minuten later dan de mail aangaf Uiteindelijk kwam de bezorging 17 minuten nadat de bestelling volgens de mail onderweg was. En onze warme stokjes waren koud en taai.

Margreer
23 maart 2024

Op tijd bezorgd en heerlijk!

Bianca Molenwijk
22 maart 2024
Jane
20 maart 2024
Marlies
19 maart 2024

Fijne site om te bestellen, op tijd en…. TE LEKKER!!

Wilfred de Groot
18 maart 2024

Voor de tweede keer bestelling niet compleet!

T. den Braber
18 maart 2024
Linda Boelens
17 maart 2024

Goedenavond, Vanavond hebben wij eten bij jullie besteld. Ik hou niet van recensies plaatsen maar wil nu toch iets kwijt over ons eten vanavond. Probeerde het te mailen maar het mailadres werkt niet. Nu dus toch op deze manier. Onze bestelling zou bezorgd worden tussen 17.45 en 18.00 uur. Dit werd 18.30 in verband met een kapotte frituur. Dit kan gebeuren. Toen wilden we lekker gaan eten en bleek dat alle "warme" gerechten echt al helemaal koud waren. Niet eens lauw. Dit maakt het eten echt een stuk minder lekker. Aangezien we een aardig bedrag neer hebben gelegd voor ons avondeten, mogen we wel lekker warm eten verwachten lijkt me. De sushi was prima.

Reactie van Sushi 8

Hoi Linda wat vervelend om te horen dat het zo gelopen is. Onze excuses voor de vertraging en de koude hapjes! Zou u een mail naar info@sushi-eight.nl met deze review willen sturen zodat wij het vanuit daar op kunnen pakken en u een passende oplossing kunnen bieden? Mvg Team Sushi-Eight

Sylvana
17 maart 2024
Harry Biesheuvel
17 maart 2024
Anneke
16 maart 2024

Keurig op de afgesproken tijd was onze bestelling klaar!! Wat hebben we genoten! Het was HEERLIJK!

Sanne
16 maart 2024

Goede kwaliteit sushi

MB
14 maart 2024

Fijne bezorging en heerlijke sushi, wat wilt een mens nog meer...

Chantal
13 maart 2024

De sushi was weer geweldig, net als altijd! Tot de volgende keer :)

B.Meesters
13 maart 2024

Ik vond de sushi niet echt vers. Ze plakten ook heel erg. Jammer ik zal geen tweede keer bestellen denk ik.

Janneke
11 maart 2024

Beste sushi van Papendrecht! Sashimi was ook heerlijk en vers!

Reactie van Sushi 8

Wat een mooi compliment Janneke! Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft en tot snel weer bij Sushi-Eight

G vd Beemt
10 maart 2024

Prima verzorgd en lekker

Jacq
9 maart 2024

Was heerlijk!

Kuijpers
9 maart 2024

Prima te eten

Michael
9 maart 2024

.👍🏻👍🏻👍🏻

Fam. Van der Hoorn
7 maart 2024

We vinden alles goed geregeld en het eten is heerlijk! Super!

Agnes Boer
2 maart 2024
Anoniem
1 maart 2024

Echt lekkere en verse sushi. Prima prijs / kwaliteit verhouding

R
29 februari 2024

Was top.

Yvet
29 februari 2024

Ten eerste heb ik bijna anderhalf uur op mijn bestelling moeten wachten. De vlees en vis topping was niet meer warm. En de stokjes ontbraken

Marian
29 februari 2024

Het was weer verrukkelijk lekker, supervers. Tot de volgende keer weer!

Reactie van Sushi 8

Hoi Marian, fijn om te horen dat het gesmaakt heeft! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Linda
26 februari 2024

Goede kwaliteit. Netjes afgeleverd op de afgesproken tijd. Afhalen is wel een stuk sneller dan bezorgen in het weekend, maar dat is begrijpelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry Biesheuvel
26 februari 2024
van Loon
25 februari 2024

Eten was weer heerlijk en op afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helene
25 februari 2024

Wij hebben 2 uur op onze sushi gewacht, terwijl we zo snel mogelijk hadden aangevinkt bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachel
24 februari 2024

Heerlijk en super snelle service

Laura
23 februari 2024
Willeke Rietbroek
19 februari 2024

Heerlijke sushi

Sander eijgelsheim
18 februari 2024

Super lekker !

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen dat het gesmaakt heeft Sander! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Paqui
15 februari 2024

Het duurde best lang voordat de bestelling kwam, kreeg eerst een mail dat het tussen 20:05 en 20:30 geleverd werd. Besteld om 18:15. Kreeg later een mail om 19:13 zijn onderweg en kwam pas om 19:45. Garnalen waren inmiddels half koud. Maar verder was het heerlijk en vriendelijk personeel. (Online besteld)

Brenda
15 februari 2024

Was heerlijk! Echter de stukjes zaten soms nog aan elkaar vast. Erg tegen elkaar geduwd en had mes nodig om sommige los te maken van elkaar. Wel smakelijk gegeten

Michel
15 februari 2024

Bijna 2,5 uur gewacht op onze bestelling, tussentijds 2x gebeld, is onderweg paar minuten meneer als reactie... wordt je niet bepaald vrolijk van met twee kleine kids. Eten is goed maar bezorging drama

Swen
14 februari 2024

Was heerlijk optijd en gewoon wat je verwacht

Rob
14 februari 2024

Goede sushi, heerlijk vers en enorm veel keuze !

Diana
11 februari 2024

Heerlijk!

Blom
11 februari 2024

1e x besteld... duurde wel lang (18u besteld 19.20 eten) maar HEERLIJK!!!

Sil
11 februari 2024
Lucca
11 februari 2024
Johan van Twist
10 februari 2024

Alles was lekker en op tijd gebracht

Jeroen
6 februari 2024
Maria waal
4 februari 2024

De sushi is perfect de kipspiesjes vonden we erg veel vet vlees waarschijnlijk kippedijen? Verder netjes verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kenan
4 februari 2024

Sushi was goed geen problemen mee ! Alleen er zat voor zeven personen maar 2 gember 4 wasabi en 4 soya saus bij dat was wel vervelend.

Vlot
4 februari 2024

Heerlijke sushi.

Amber
3 februari 2024

Helaas was het deze keer van mindere kwaliteit dan de vorige keer, te veel rijst

Dominique
2 februari 2024

Was super !

Diane Waarts
31 januari 2024
H.Davies
29 januari 2024

Vers gemaakt, goede smaak, snelle service

Meike
29 januari 2024

Wij bestellen frequent bij Sushi 8, de kwaliteit van het eten is erg goed. De levering is helaas een stuk minder, met name de volledigheid van de levering. De laatste drie bestellingen miste er iets. Na bellen wordt het dan wel nageleverd alleen dit duurt dan vervolgens meestal ook minimaal een uur. Erg jammer dat dit zo vaak het geval is.

Tessa
29 januari 2024

Wederom heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nederhof
29 januari 2024

Echt fantastisch, goede smaak en mooi gedecoreerde rolls!

Reactie van Sushi 8

Hoi Nederhof, bedankt voor deze positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en tot snel weer bij Sushi-Eight

jan uithol
27 januari 2024

Buitengewoon . Bestelling was op tijd , zeer goed verzorgt en van uitstekende kwaliteit.

Gers74
26 januari 2024

Top sushi en snel geleverd

Suzanne
26 januari 2024

T was weer heerlijk

Arie
23 januari 2024

Geen klagen, alles op tijd en zeer smakelijk

Rachel
22 januari 2024

heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jan
20 januari 2024
Diane
19 januari 2024

Netjes op tijd bezorgd. Goed op temperatuur. Het eten is heerlijk.

Jacques
19 januari 2024
Renee
18 januari 2024

1e x besteld. Overheerlijk zal zeker vaker hier bestellen

Kevin
17 januari 2024

Weer super geregeld! Bereiding en opmaak weer top!

Reactie van Sushi 8

Fijn dat alles naar smaak was Kevin! Bedankt voor jou positieve review en tot gauw weer bij Sushi-eight!

Ben Nelissen
15 januari 2024

Voor onze bestelling voor 8 personen waren er te weinig accessoires. Ook miste ik de kleine loempiaatjes die bij een dergelijke bestelling in voorgaande keren er wel als "service" bijgedaan waren. Verder waren de sushi's weer voortreffelijk lekker.

Debby
14 januari 2024

Heerlijke Shusi, en ziet er goed uit. Bezorging op tijd

Mandy
14 januari 2024

Heerlijk en vers!

Evelyne
14 januari 2024

Het was weer heerlijk

Harry Biesheuvel
14 januari 2024
Marleen
11 januari 2024

Beste sushi uit de omgeving!

Bakker
10 januari 2024

Het was heerlijk!

Lisa
7 januari 2024

Duurt anderhalfuur voor het bezorgd word (voor 1 sushi box) en vorige keer de verkeerde bestelling gekregen

Sascha
6 januari 2024

Dag eerder onze bestelling geplaatts. Bij afhalen heeft het netjes op ons gewacht zoals afgesproken.

Dees
4 januari 2024

Het is absoluut het wachten waard! Heerlijke sushi. Ook de garnalen en Japanse kipnuggets overheerlijk.

Richard
3 januari 2024

Lekker hoor!

V
2 januari 2024

T was heerlijk en goede kwaliteit.

Joris
2 januari 2024

Sneller dan aangegeven en altijd de lekkerste verse sushi van Papendrecht!

Reactie van Sushi 8

Wat een mooi compliment Joris! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Marian Versteeg
1 januari 2024

Ik heb een dag eerder al de bestelling gedaan en toch heb ik niet precies de sushi gekregen, die ik had besteld. In de boxen waren er 2 soorten, die door een andere waren vervangen. De bezorging zou tussen 18:45 en 19:00 uur zijn en kwam pas om 20:30 uur, vandaar 2 sterren voor bezorging, dat lag niet aan de hele vriendelijke bezorgers. De sushi zelf was heerlijk, dus daar lag het niet aan en zal daarom zeker nog een keer bestellen. Hopelijk zijn ze dan beter berekend op drukte.

Agata
1 januari 2024
Matty
1 januari 2024
Eveline
31 december 2023

1 uur en 25 minuten te laat 😡

Rob
31 december 2023

Goede kwaliteit eten, het was wel 1 1/2 uur wachten totdat het bezorg werd. De loempia’s waren echter wel koud. Top: stuur alleen de mail uw bezorging is onderweg wat later want ik moest op dat moment nog een half uur wachten